Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Φιόγκοι: ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ

Bows, bows ... bows!
Ένα πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ που είναι και πάλι στην μόδα και μπορεί να κάνει τις εμφανίσεις σας ρομαντικές και girly chic, είναι οι φιόγκοι! Οι πλεκτοί φιόγκοι φορεμένοι στα μαλλιά, αυτόματα μετατρέπουν ένα μονότονο χτένισμα σε τάση μόδας! Εμείς  τολμούμε ξανά και δημιουργούμε για εσάς χρωματιστούς χειροποίητους πλεκτούς φιόγκους για τα μαλλιά ... Στόχος μας; να νιώσετε σαν πορσελάνινες κούκλες! 


Είναι αλήθεια ότι η μόδα πάντα αγαπά τους φιόγκους όπως βέβαια και τα κορίτσια που τους φορούν! Είναι διαχρονικοί και ευκολοφόρετοι...Δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί με τι θα τους συνδυάσεις, καθώς ταιριάζουν με όλα τα στυλ ντυσίματος από ροκ έως girly , από το πρωί έως το βράδυ! 

Πιάσε έναν χαλαρό κότσο τα μαλλιά σου και βάλε στο πλάι έναν φιόγκο Lifelikes ή πλέξτε μία γαλλική κοτσίδα και στο τελείωμα της στόλισε την! Ταιριάζουν με όλα τα είδη μαλλιών, από ίσια ξανθά μαλλιά έως μαλλιά καστανά, μαλλιά με μπούκλες. Δεν χρειάζεται να είσαι χτενισμένη από τον κομμωτή σου για να νιώθεις περιποιημένη και όμορφη! Ένα χαλαρό καλοκαιρινό χτένισμα με ένα όμορφο αξεσουάρ, είναι καλύτερο από ένα ΄στημένο΄!  Μπορείς και μόνη σου να δώσεις ΄ένταση΄ και στυλ στα μαλλιά σου με ένα απλό αξεσουάρ στο αγαπημένο σου χρώμα: τον φιόγκο!

Tip 1: Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!

Tip 2:Οι φίογκοι είναι η τελευταία τάση και πλέον must , μήπως όλες να τους εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας;




                                                                                          



















Adamantia Chelioti For Lifelikes



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου