Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Υπόθεση Clutch Bag!



Οι τσάντες αποτελούν ένα από τα βασικά αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ειδικά οι clutch bags απογειώνουν ένα βραδινό look! Οι Clutch bags, τα μικρά τσαντάκια δηλαδή, χωράνε τα απολύτως απαραίτητα: κραγιόν, κινητό, πορτοφόλι και κλειδιά! Η φετινές τάσεις της μόδας φέρνουν στο προσκήνιο τα μικρά αυτά τσαντάκια και τα προτείνουν όχι μόνο για βραδινές εξόδους αλλά και για μια πρωινή εμφάνιση!





Οι ταμπά και οι καφέ αποχρώσεις, οι φωτεινές και έντονες διχρωμίες, οι ψάθινες λεπτομέρειες και οι χρωματιστές κλωστές σε μίνιμαλ σχέδια και γεωμετρικούς συνδυασμούς, ταιριάζουν γάντι στο φετινό καλοκαίρι σου και ακόμα περισσότερο στα clutch bags σου!

Οι Dolce & Cabbana στην κολεξιόν τους Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013, πρότειναν μικρά τσαντάκια στρογγυλά ή τετράγωνα, με ψάθινες λεπτομέρειες και χρωματιστές κλωστές, συνδυασμένα σε μοτίβα εμπνευσμένα από τις εικόνες και τα χρώματα της μεσογείου! 







Εμείς δημιουργούμε για εσάς, τα μοδάτα κορίτσια, χειροποίητα τσαντάκια σε μοναδικά σχέδια που θα σε κάνουν να διαφέρεις! Βασισμένα στις φετινές τάσεις της μόδας, τα Lifelikes Clutch Bags, φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ, από την παραλία έως ένα βραδινό κοκτέιλ!

Συνδύασε τα με μακριά φορέματα και φούστες, σε αποχρώσεις του μπεζ, λευκού, γαλάζιου, βεραμάν και ροζ, ή με κοντά τζιν σορτάκια και αέρινα μπλουζάκια από δαντέλα ή από λινό ύφασμα σε έντονα χρώματα! Τέλος, ταιριάζουν απόλυτα με πλεκτά σανδάλια  και crochet chain κολιέ σε παρόμοιους χρωματικούς συνδυασμούς. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες και οι χρωματιστές κλωστές έχουν μπει για τα καλά στην γκαρνταρόμπας μας και αυτό μας αρέσει πολύ!





Tip: Enjoy your summer, wearing Lifelikes!



                                                                                                Adamantia Chelioti For Lifelikes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου