Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Chanel inspired handmade jewellery

Ποια γυναίκα δεν έχει ως πρότυπο ομορφιάς, στυλ και κομψότητας την Coco Chanel? Νομίζω πως όλες μας θαυμάζουμε και ακολουθούμε τα βήματα που χάραξε στον χώρο της μόδας η Ιέρεια του στυλ Coco!
Αγαπημένα της χρώματα, το άσπρο και το μαύρο, αγαπημένο της κόσμημα η πέρλα, αγαπημένο της μοτίβο το navy, μια γυναίκα που καινοτόμησε με τα γυναικεία κουστούμια και τις λιτές, απλές γραμμές στα ρούχα της.
Αναμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες σχεδιάστριες του 20ου αιώνα που ξεκίνησε την πορεία της δημιουργώντας καπέλα.Μια γυναίκα μπροστά από την εποχή της, στην πραγματικότητα, ίσως η πρώτη γυναίκα στο κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών. Η φήμη της Chanel και το ύφος της, παρέμειναν περισσότερο από τη ζωή της. Πηγή έμπνευσής της ήταν η καθημερινότητά της και η προσωπική της ζωή! Δημιουργούσε αυτό που δεν υπήρχε και αυτό που ήθελε η ίδια να φορέσει! Αρώματα, παπούτσια, ταγιέρ, κοσμήματα, τα πάντα δημιουργήθηκαν με βάση το όνομα της!
Εμείς εμπνεόμαστε από τα χρώματά της, μαύρ,ροζ απαλό και λευκό. Τα συνδυάζουμε με χρυσές μεταλλικές αλυσίδες και αντίστοιχα ματ κρύσταλλα και δημιουργούμε κολιέ και βραχιόλια για να τα φορέσετε από το πρωί εως το βράδυ.Ιδανικά για όλες σας τις εμφανίσεις, χωρίς να σας δεσμεύουν χρωματικά .










Tip: “In order to be irreplaceacle, one must always be different.”

Coco Chanel


 







                                                                                                                    Adamantlia Chelioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου