Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Στον κόσμο του κοσμήματος!

Αναμφισβήτητα τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος φίλος των γυναικών και ένα από τα αγαπημένα τους αξεσουάρ. Υπάρχουν πολλοί σχεδιαστές κοσμημάτων σε όλον τον κόσμο, όμως ορισμένοι έχουν ξεχωρίσει μέσα από την κομψότητα που εκπέμπουν οι δημιουργίες τους, την λεπτομέρεια στην τελειότητα και τα μοναδικά σχέδιά τους. Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι στον κόσμο του κοσμήματος, γνωρίζοντας τους πιο γνωστούς οίκους και σχεδιαστές:

1.      Harry Winston

Το κατάστημα διαμαντιών στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, είναι ένα από τα πιο διάσημα καταστήματα, όσον αφορά την ποιότητα στον σχεδιασμό κοσμημάτων στον κόσμο. Ακόμη και η Marilyn Monroe ανέφερε τον Harry Winston στο διάσημο τραγούδι της “Diamonds are a girl’s best friend”. Με τα καλύτερα πολύτιμα πετράδια πάνω στην γη και τα πιο διάσημα διαμάντια, ο Winston έχει σχεδιάσει ορισμένα από τα πιο πολυτελή κοσμήματα, είτε για τον Σάχη της Περσίας ή για την Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄.






         2.Van Cleef &Arpels
    Αυτός ο σχεδιασμός κοσμημάτων, από της παγκοσμίου φήμης εταιρείας, έχει γίνει γνωστός ως ο καλύτερος στην πολυτέλεια από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε. Έχουν ένα πολύ μοναδικό και σχεδιασμό και μία μυστική τεχνική, που δεν προσφέρονται από άλλον σχεδιαστή κοσμήματος. Ο σχεδιασμός τους είναι κρυμμένος κάτω από τα διαμάντια, έτσι ώστε να επιτυγχάνετε η μέγιστη έκθεση της ακτινοβολίας τους διαμαντιού, χωρίς να χάνει την ανθεκτικότητά του. Τα κοσμήματα Van Cleef &Arpels έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστά εξαιτίας των μοναδικών σχημάτων τους. 
           


3. Chopard


Με 100 καταστήματα σε όλον τον κόσμο, ο Chopard είναι ένας σχεδιαστής κοσμημάτων που έχει χαρακτηριστεί ως αστέρι. Είναι γνωστός για τα μοναδικά σχέδια στα ρολόγια του, παρόλα αυτά ορισμένα κοσμήματά του είναι απλά αριστουργήματα. Τα πιο πολύτιμα διαμάντια επιλέγονται για να κοσμήσουν τις δημιουργίες Chopard. O ελβετικός αυτός οίκος κοσμημάτων, ιδρύθηκε το 1826 και η ανάπτυξή τους βασίστηκε στα καινοτόμα σχέδια.





4.   Bulgari
O ιταλικός αυτός οίκος ιδρύθηκε από τον έλληνα μετανάστη Σωτήρη Βούλγαρη, ο οποίος άνοιξε το πρώτο κοσμηματοπωλείο του οίκο στην Ρώμη το 1884 και στη συνέχεια αναπτύχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σχεδιαστών κοσμημάτων στην εποχή μας. Εμπνευσμένος από τα ελληνικά αρχαία κοσμήματα και από τα ρωμαϊκά, τα χρυσά του περιδέραια και τα βραχιόλια του,  καθώς και τα μεγάλα του κοσμήματα είναι ευρέως γνωστά σε όλον τον κόσμο. Πιστεύεται ότι είναι ένα από τους πιο σημαντικούς και εξαίσιους οίκους κοσμημάτων. 


ΤΙΡ: Και αν όλα αυτά τα μοναδικά κοσμήματα φαντάζουν όνειρο για τις περισσότερες γυναίκες,το στυλ και η κομψότητα δεν κρύβονται στα διαμάντια, αλλά στις δικές μας επιλογές! Όλες μας μπορούμε να νιώσουμε σαν πριγκίπισσες φορώντας πάντα το χαμόγελό μας και τα καλύτερα αξεσουάρ μας!




Adamantia Chelioti For Lifelikes 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου