Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Navy style!


Το κλασσικό και all time classic στυλ, που καθιέρωσε το 1917 η Coco Chanel, δεν είναι άλλα από το navy και την δημοφιλή μαρινιέρα! Οι ναυτικές γραμμές σε μπλε με λευκό χρώμα ή σε κόκκινο με λευκό, οι αποχρώσεις του σκούρου μπλε της θάλασσας, το κοραλί και το απόλυτο λευκό, τα αξεσουάρ με άγκυρες, κοχύλια και άλλα στοιχεία της θάλασσας είναι πάντα στην μόδα και κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον ένα τέτοιο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα της!
Δεν χρειάζεται όμως μόνο τα ρούχα μας να μας προσδίδουν αυτό το ναυτικό στυλ! Αρκεί ένα ξεχωριστό αξεσουάρ-κόσμημα να μας ταξιδέψει στον κόσμο της μόδας και του στυλ! Crochet chain κολιέ με μπλε, λευκές και κόκκινες κλωστές πλεγμένες με μεταλλικές χρυσές αλυσίδες, κοράλια σε κόκκινο χρώμα και σκουλαρίκια με άγκυρες αρκούν για να σε κάνουν…την καπετάνισσα του navy style! Ταιριάζουν απόλυτα σε καλοκαιρινές, αλλά και ανοιξιάτικες εμφανίσεις και συνδυάζονται ιδανικά με μακριά φορέματα σε μπλε σκούρο χρώμα, με τζιν ψηλόμεσα σορτσάκια και μπλούζες ή πουκαμίσες με μαρινιέρες καθώς και με κοντά φορέματα σε κοραλί χρώμα!
Βάλτε τα χρώματα της μαρινιέρας στην γκαρνταρόμπα σας και υιοθετείστε το μοναδικό στυλ τις ιέρειας της μόδας Coco Chanel!






Adamantia Chelioti for lifelikes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου