Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Be special !




Κάθε γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της, οφείλει να είναι πάντα όμορφη και περιποιημένη. Το στυλ κάθε γυναίκας είναι η προσωπική της ταυτότητα στον κόσμο της μόδας και ας μην ξεχνάμε τα λόγια του μετρ του στυλ και της κομψότητας Yves Saint Laurent «Fashions Fades, Style is Eternal», δηλαδή η μόδα ξεθωριάζει αλλά το στυλ είναι αιώνιο. Τι πρέπει όμως να κάνεις για να έχεις το δικό σου προσωπικό στυλ, το οποίο θα σε χαρακτηρίζει και θα σε ξεχωρίζει από τις άλλες γυναίκες? Η απάντηση είναι απλή: Να είσαι μοναδική!
Οι επιλογές σου στα ρούχα και στα αξεσουάρ πρέπει να είναι ξεχωριστές, και να επιλέγεις κομμάτια ιδιαίτερα τα οποία θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να αποκτήσεις την προσωπική ΄στυλάτη΄ ταυτότητά σου! Ένα αξεσουάρ μπορεί να απογειώσει τις εμφανίσεις σου και αυτόματα να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!
Οι χειροποίητες δημιουργίες Lifelikes τολμούν και δημιουργούν για σένα μοναδικά και ξεχωριστά κοσμήματα, τα οποία ξεφεύγουν από τις απλές επιλογές στα αξεσουάρ! Μην φοβηθείς να τολμήσεις κάτι πιο ….special και να γίνεις και εσύ μία fashionista! Its simple!

Μεταλλικά χρυσά δάκρυα σε crochet chain κολιέ, κλωστές σε όλα τα χρώματα πλεγμένες σε χρυσές αλυσίδες και φουντίτσες, θα σε οδηγήσουν στον κόσμο του στυλ και θα σου δώσουν μία θέση στον χώρο της μόδας! Φόρεσέ τα με μονόχρωμα φορέματα μακριά ή κοντά, με παντελόνες σε στυλ missoni και απλά λευκά μπλουζάκια ή ακόμα και με τα τζιν ψηλόμεσα σορτσάκια σου! 


                                                                                               By Adamantia Chelioti for lifelikes

1 σχόλιο:

  1. Wonderful post...I like your pretty blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin?
    Let me know follow you then back.
    lovely greets nessa

    ΑπάντησηΔιαγραφή