Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Love is in the air ...

Love is in the air...and in your closet!

Δεν έχεις βρει ακόμα την αληθινή αγάπη και ψάχνεις απεγνωσμένα γι’ αυτήν; Ποια είναι η απάντηση: Φορεσέ την! Lifelikes σκουλαρίκια, βραχίολια, δαχτυλίδια και κολιέ περιμένουν ένα σου βλέμμα....and you will fall inlove with them! Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι στην αγάπη:


Σκουλαρίκια
Φορεσέ τα από το πρωί έως το βράδυ! Η λέξη love γραμμένη με χρυσά γράμματα είναι έτοιμη να σου δώσει λάμψη! Μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα! Από τζιν παντελόνια και απλά μπλουζάκια μέχρι ένα βραδινό φόρεμα με πέτρες Swarovski. Πιάσε τα μαλλιά σου έναν χαλαρό κότσο και άσε να φανεί η λέξη Love!
Bραχιόλια
Μπορείς να τα συνδυάσεις με όλες σου τις εμφανίσεις:από ένα βραδινό φόρεμα μέχρι και με .... τις άνετεςπαστέλ βελουτέ φόρμες σου! Οι επιλογές που σου δίνουν οι δημιουργίες lifelikes είναι πάρα πολλές! Από μία απλή χρυσή αλυσίδα με την λέξη love, μέχρι βραχιόλια με την λέξη love σε χρυσά γράμματα, τα οποία είναι πλεγμένα με κλωστές σε όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς. Φόρα ένα μάυρο ή λευκό φόρεμα μακρύ και ντύσε τα χέρια σου με πολλά βραχιόλια σε όλα τα χρώματα! Επίσης μπορέις να τα συνδυάσεις με ένα κοντό φλοράλ φόρεμα ή με παντελόνια σε παστέλ τόνους και απλά μονόχρωμα μπλουζάκια.

Κολιέ
Οι ροζ αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα με την ΄΄Αγάπη΄΄. Κολιέ που με την λέξη love, σου δίνουν την δυνατότητα να τα συνδυάσεις είτε με βελουτέ baby pinkκαι baby blue φόρμες είτε με navy φορέματα ή παντελόνια. Λευκό, αποχρώσεις του μπλε, του βεραμάν και του κίτρινου, συνδυάζονται ιδανικά με το ροζ κολιέ σου! Για επιπλέον ΄΄αγάπη΄΄ φόρα στα χέρια σου δαχτυλίδια χρυσά με την λέξη love.
TipΝα φοράς πάντα το πιο φωτεινό χαμόγελό σου!



by Adamantia Chelioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου