Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Live your style...



Ένα κομμάτι του style μου είναι τα περίεργα αξεσουάρ.Για αυτό το λόγο  ξεκίνησα και δημιουργώ εδώ και λίγους μήνες αξεσουάρ μόδας. Έτσι διάλεξα να είναι αυτό το θέμα για το πρώτο μου άρθρο.

Είναι σημαντικό να ξέρεις να συνδυάζεις πρωτότυπα αξεσουάρ με ρούχα σωστά,ώστε να είσαι εντυπωσιακή, να νιώθεις άνετα και να καταφέρεις να μην γελάνε οι άλλοι μαζί σου.Αν και κατά την άποψή μου κανείς δεν έχει δικαίωμα να γελάει με τον άλλο , εφόσον αυτός ο άλλος υποστηρίζει το style του,νιώθει καλά με αυτό και δεν τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος.






Δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος του κόσμου βρίσκεσαι αρκεί μα είσαι ο εαυτός σου.Μην κολλάς στο πρωί το απόγευμα ή το βράδυ.Ανάλογα με τη διάθεσή σου διάλεξε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φορέσεις.

Νομίζω πως το μυστικό για να εντυπωσιάσεις είναι να αγαπάς το style σου! Για παράδειγμα εγώ θαυμάζω τη Lady Gaga γιατί υποστηρίζει αυτό που είναι και φυσικά έχει καταφέρει έναν στόχο της ,ΣΙΓΟΥΡΑ δεν περνάει απαρατήρητη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφέρω τον αγαπημένο μου σχεδιαστή παπουτσιών JEFFREY CAMPBELL,ο οποίος τα τελευταία 13 χρόνια ακροβατεί μεταξύ κλασικού και μοντέρνου,ενώ τα σχέδιά του προκαλούν αντιφατικά συναισθήματα, ή θα τα λατρέψεις ή θα τα μισήσεις!




Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι όταν πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και να φτάσεις ψηλά! Ελπίζω διαβάζοντας αυτό το άρθρο να είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Μέχρι τότε όμως Live your style!
                                                                                                                            
                                                                                Αναστασία Γλαντζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου