Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

It's a man’s world!

'

It is a man’s world!


Η μόδα και οι τάσεις της δεν είναι μόνο ένα γυναικείο ζήτημα! Σε πολλούς άντρες αρέσουν τα ακριβά ρούχα και παπούτσια, τα όμορφα και στυλάτα αξεσουάρ καθώς και να περιπουούνται τον εαυτό τους και να έχουν κομψές εμαφνίσεις! Κακά τα ψέματα κορίτσια, όλες γοητευόμαστε από έναν περιποιημένο άντρα, ο οποίος προσέχει την εμφανισή του και την γκαρνταρόμπα του!




Δεν είναι μόνο όμως τα ρούχα, τα παπούτσια ή το είδος χτενίσματος τα οποία χαρακτηρίζουν έναν γοητευτικό και στυλάτο άντρα! Τα αξεσουάρ θα λέγαμε είναι ΄΄το κερασάκι στην τούρτα΄΄! Τα Lifelikes Handmade Creations δεν σκέφτονται μόνο εμάς τις γυναίκες, αλλά και το έτερον μας ήμισυ!
Βραχιόλια από καουτσούκ σε χρώματα του μάυρου και του μπλε με ασημένιους σταυρούς, βραχιόλια από δέρμα σε μάυρο, κίτρινο, πορτοκαλί και πράσινο χρώμα με λεπτομέρειες από νεκροκεφαλές καθώς και κοσμήματα για τον λαιμό δίνουν μία ροκ πινελιά στις εμφανίσεις του! Είναι ώρα να του κάνεις δώρο τα αγαπημένα σου αντρικά κοσμήματα Lifelikes!
Tips For Him: Μπορείς να τα φορέσεις με τζιν παντελόνια ή υφασμάτινα παντελόνια σε χρώμα του μπεζ, του μπορντό, του μπλε και του κυπαρισσί και με απλά t-shirts σε άσπρο ή γκρι χρώμα! Για πιο βραδινές εμφανίσεις φόρα το αγαπημένο σου πουκάμισο! Ταιριάζουν σε όλους του άντρες, από ξανθούς μέχρι μελαχρινούς! 



                                                                                                     ...with love Adamantia Chelioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου