Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

The Pink Panther Issue…


The Pink Panther Issue…

 Το χρώμα των κοριτσίστικων ονείρων, το χρώμα του ρομαντισμού και της αθωότητας δεν είναι άλλο από το ροζ! Όλες μας από μικρές θέλαμε να νιώθουμε σας πριγκίπισσες και να είμαστε ντυμένες στα ροζ. Το απόλυτο γυναικείο χρώμα, το χρώμα που αγαπάμε όλα τα κορίτσια σε όλες του τις αποχρώσεις είναι μία all time classic επιλογή για τις εμφανίσεις μας, και φυσικά δεν λείπει από την γκαρνταρόμπα μας! Δεν χρειάζεται να έχεις ρούχα σε ροζ αποχρώσεις, αρκεί ένα αξεσουάρ ή ένα ζευγάρι παπούτσια για να τονίσουν την θηλυκή ΄ροζ΄ πλευρά σου! Εμείς και οι δημιουργίες μας προτείνουμε  συνδυασμούς του ροζ με χρυσές ή μπρονζέ μεταλλικές αλυσίδες σε σανδάλια, κολιέ ή βραχίολα που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι έντονες αποχρώσεις του ροζ (όπως φούξια) ταιριάζουν σε πιο ανοιχτά δέρματα και ξανθιές κοπέλες. Αντιθέτως, παστέλ αποχρώσεις του (όπως baby pink) είναι ιδανικές για μελαχρινά και καστανά κορίτσια!





Μπορείς να συνδυάσεις τα ροζ αξεσουάρ σου με μπεζ αμφανίσεις ή να απογειώσεις ένα ασπρόμαυρο look με μία φούξια πινελιά! Ταιριάζει απόλυτα με το λευκό χρώμα και αυτόματα θα σε κάνει να νιώσεις ένα Candy girl! Για πιο απλές εμφανίσεις, φόρα τα ροζ σανδάλια σου με τις χρυσές λεπτομέρειες, με ένα τζιν παντελόνι και ένα απλό άσπρο, βεραμάν ή απαλό κίτρινο μπλουζάκι! Αν αντιθέτως θες να νιώσεις σαν μία αρχαία αιγύπτια θεά μπορείς να φορέσεις ένα Crochet chain κολιέ με ροζ , φούξια και χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες! Τέλος, μπορείς να φορέσεις ένα απλό μάυρο  φόρεμα σε ίσια γραμμή και να το απογειώσεις φορώντας στα χέρια σου βραχιόλια χρυσά με ροζ κλωστές! Το μόνο που χρειάζεται είναι να τολμήσεις! 
 


Tip: Φόρα το ροζ σου αξεσουάρ και ψάξε για τον πριγκιπά σου!






                                           Adamantia Chelioti For Lifelikes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου